Over podotherapie

Wat kan Podozorg Rheden voor u betekenen?

Onze podotherapeuten en helpen u bij het vinden van klachten die hun oorzaak vinden in uw voet. Dit kunnen pijnklachten zijn in de voet, maar ook een klacht bij het bewegen of een houdingsklacht. Ook wordt er preventieve voetzorg geboden bij diabetes en reuma.

Onze podotherapeuten zoeken naar de oorzaak van uw voetklacht

Het is de taak van de podotherapeut om uit te vinden wat de oorzaak van uw klacht is. In alle rust wordt uw voet onderzocht. Om te zien wat er in uw voet gebeurt als uw loopt of staat, wordt de druk onder uw voeten wordt beoordeeld.

Bij Podozorg Rheden kijken we verder dan de voet alleen, we kijken ook naar uw houding. Uw spieren en gewrichten worden verkeerd belast door een niet goed funcionerende voet. Dit geeft klachten die zich niet per definitie vinden uw voet, maar hoger in uw lichaam. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn of rugklachten. Wij zoeken de oorzaak van uw klacht en pakken deze aan.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.