Bezoek onze pedicure

Onze gediplomeerde pedicure helpt u graag. Bel naar 06-24102289 om een afspraak te maken! Wilt u meer informatie, bezoek dan haar website.

Bezoek website

Medisch pedicure bij Podozorg Rheden

Gediplomeerd pedicure

Bij Podozorg Rheden kunt u terecht voor een behandeling door een pedicure. Jolanda Jezeer werkt op onze locatie in Rheden als gediplomeerd medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener en sportpedicure.

U kunt bij Jolanda terecht voor complete voetbehandelingen. Of het nu gezonde voeten zijn of voeten met problemen, sportvoeten van topsporters of recreanten, zij is er voor iedereen.

Registraties

Jolanda is aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. ProVoet bevordert de kwaliteit van voetverzorging en het beroep van pedicure in Nederland.

Daarnaast staat zij als medisch pedicure geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures, KRP. Daarmee voldoet zij aan de strenge eisen die deze organisatie stelt. Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde medisch pedicures. Om geregistreerd te blijven, verplicht zij zich tot behalen van accreditatiepunten door bij- en nascholingen.

Als oncologisch voetzorgverlener sta Jolanda vermeld in de verwijsgids kanker van het Integraal Kankercentrum Nederland, IKNL.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij Jolanda Jezeer? Neem dan telefonisch contact op via 06-24102289. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar haar website voetzorg-veluwezoom.info.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.